Blog Orang Selangor

26/10/2016

2 Kelebihan BLOGIT Berbanding BLOGGER dan BLOGAWAY

KELEBIHAN GUNA BLOGIT BERBANDING BLOGGER DAN BLOGAWAY

Mencari cari juga apa tools yang bagua untuk melakukan kerja atas smartphone nih. Mula mula dulu guna blogger je. Tapi ada jugaklah limited dia. Lepas tuh pulak guna blogaway. Siap ada section, tapi gambar bila upload tak cunz jadinya. Lepas tuh cari guna blogit, hoo ada kelebihan juga.



1. BOLEH EDIT HTML

yang ni memang best, sebab kalau dah boleh edit html makanya boleh adjust size gambar, bileh letak break, dan embedvideo pun boleh. Selalu adjust gambar, padamkan terus size gambar, sebab template blog yang saya guna ni sangat responsive, jadi dia akan fix terus ke  size blog saya.



2. BOLEH VIEW COMMENTS

senang je pulak nak view comment yang masuk. Harituh bila buka blogit ni baru perasan ada komen masuk blog muscadinediet, blog orang putih kaw kaw nih. Jawabnya boleh terus reply komen tuh jugak, hahhaha, memang senang nak reply komen. Nak diri sendiri komen blog sendiri pun boleh, sempoi je.


1 comment:

  1. New Diet Taps into Pioneering Concept to Help Dieters LOSE 15 Pounds within Just 21 Days!

    ReplyDelete