Zaman SHAKLEE UTM SKUDAI

pada tahun 2003, aku dah dikenalkan kepada vitamin Shaklee, nama shaklee pun didengar bila member semua ajal join business, ajak member join dengar talk , tapi masa tuh berfikiran bila jadi student kena fokus belajar. Lepas tuh terdetik jugaklah nak tahu pasal online business macam macam MLM jugak jumpa, ramai keep on datang offer business.


pengedar shaklee utm skudai

Dari BLOG ke BUSINESS

Tapi sejak kelahiran Arreessa, kami berubah sedikit demi sedikit, mula minat pada perniagaan , semuanya bermula dengan BLOG, ye pengaruh BLOG.

Blog ni tersangatlah power, macam macam lah dpt, jumpa ramai ramai orang. Dan paling best medium ni yang perkenalkan ramai orang dalam dunia. Hahahha. Cerita jumpa upline pun semuanya dari BLOG.

hahahha ilmu blogging memang the best, rugi gile kalau tak buat blog. Masuk tv, masuk majalah , masuk macam macamlah, paling debom masul duit. Hahahha. ALHAMDULILLAH.

Comments

Popular Posts