Blog Orang Selangor

16/09/2016

Tips Diet Hari Raya Supaya Berat Badan Tak Naik

RAYA CONFIRM MAKAN SEDAP !!! - Ye betul, itu memang takdir kepada masyarakat islam kat Malaysia khasnya, dan tak terlupa jugak seluruh dunia yang menyambut aidilfitri. Abg Joe Labu nak ucapkan Salam AidilFitri untuk semua. Ingatlah insan yang kurang bernasib baik dari kita, dan sentiasa bersyukur.


hari raya kurus


Alhamdulillah, tips yang abg joe nak bawak ini sangat sangatlah best. Sebab kali ini, bukan abg joe yang nak cerita, tapi yang sangat sangatlah bertuah , iaitu puan Ebby MohFat yang tolong explain, hahaha. Sebab malam tadi, puan ebby yang sibuk beraya sana sini, akhirnya memilih rumah ayah abg joe sebagai destinisi terakhir rasanya, bersama encik suami en Mizi, yang sporting.

Semua orang dah tahu, kiranya ramailah dah tahu, pasal program detoks shaklee nih, dan paling best, ramai dah tahu, puan Ebby kita ni dah berjaya kuruskan badan dia. Kalau tengok gambar gambar dia dulu, masyaallah, memang terkejut kalau lemah semangat.

Apapun tips ni ramai dah tahu, tapi diakhir video ini, korang kena dengar sendiri kata-kata semangat untuk anda semua, terutama saya sendirilah yang nak kuruskan badan jugak. Apapun terima kasih family ebby suami dan askar 4 orang yang sudi buat bising dan menceriakan raya pertama tahun nih. YEhaaa. TENGOK JANGAN TAK TENGOK !!!


No comments:

Post a Comment