Tips Cergas Hari Raya

Itu jelah pesanan saya kepada anda semua, baik yang SID, bukan SID, makanlah, feel dia lain weih kalau makan banyak nih, tapi SHAKLEE jelah yang saya berani, brand lain tak berani. Lagi lagi nak raya nih, memang kena buatlah persiapan macam-macam. Kalau orang rasa kena taruk timun vivix kolagen , buatlah apa yang patut. Protection semua makan, vitamin C, vitamin nutriferon, vitamin B, A, semua bedal, tapi pastikan shaklee.


hari raya shaklee



Yang ni masa 2014, muka saya sangat berseri, ada satu rahsia penting yang kita kena buat masa raya. So masa ini saya demo sikit kebaikan b-complex shaklee. Pentinglah, kita masa raya tak boleh elak minum air gula, makan rendang ketupat minyak tahap gaban. Korang tahulahkan bila banyak sangat benda manis, kena convert cepat cepat tenaga tuh, jawabnya korang bedallah b-kompleks tukar semua jadi tenaga. Sebab kalau tak jaga makan, mungkin silap haribulan boleh demam, biasalah badan terkejut beruk tengok pagi pagi mak dah sediakan ketupat buat breakfast, padahal sebelum ni sahur minum cinch coklat je,hahaha.

Oklah, akhir kata, rahsia nak berseri seri masa pagi raya, ialah 
JANGAN TAK MANDI !!!


Comments

Popular Posts