Blog Orang Selangor

08/09/2016

Jalur Kehidupan - Pasca Land Mark Study 2007

Alhamdulillah, bangun pagi tadi rasa bersemangat nak tulis status poyo nih, sebabnya, hari ini baru nak test power produk shaklee yang power nih, produk yang dimakan oleh angkasawan kembar Mark dan Scott Kelly, iaitu LIFESTRIP. Produk ni boleh kata semua produk shaklee tuh, dicompile compress dalam satu papan macam panadol, tapi yang ni lagi sihat dan mudah nak travel.


produk shaklee paling power

Coaching Dari Pagi Sampai Petang

Semuanya bermula pada hari selasa lepas, pagi tuh punyalah lapar, tak tahan, sebab nak jumpa bakal supervisor bulan 9 nih, Normasliha Ismail, yang bersemangat nak buat shaklee sebagai income tetap beliau. Alhamdulillah, dapat jugak menerangkan serba sedikit dan korek potensi dia yang memang hebat.

Petang itu tuh pulak Ainul Fadzilah Mustafa ajak pergi kelas nutrisi shaklee, kali ini aku seorang je lelaki yang masuk, takpa kita nak belajar ilmu, best betul belajar pasal kesihatan wanita, lagi lagi kita nih perlukan kalsium yang cukup, kalau tak jawabnya boleh menopos awal, takpun boleh jadi bongkok dan tulang rapuh.

Habis je kelas, bila dah proses order siap, tiba-tiba nampak abang hensem, pengerusi pasukan TERBANG aka FLY Firdhaus Zulkifli. Sambil mengucapkan selamat hari jadi, sesi berborak diteruskan, abg dosh sangat pemurah cerita macam mana energy team shaklee beliau dikuasakan oleh kebangkitan team anak muda yang rancak berniaga dalam family s2u. Memang best sedut ilmu sikit pasal program FLY, pasal sales, dan macam macam tips lagi dapat dari ayah faheem nih.

Lifestrip Shaklee Free

Tapi cerita paling best lepas berborak lama ialah kedatangan Master June Tan. Berborak borak, dia pun kasi tips sikit, tapi paling berdebar bila dia keluarkan dari beg beliau, sepapan life strip yang dia dapat masa di Orlando. Hahaha, siap dengan selotep lagi, apa lagi, dengan muka tak malunya, cakap, "master bagi saya boleh " Alhamdulillah, tak sia sia minta dapat jugak free. Hehehe, muka senyum lebar time tuh, balik dengan penuh kegembiraan. Hahaha.

Kegembiraan dapat Lifestrip ni bukan saja saja, semuanya adalah kerana pembacaan tentang #landmarkstudyshaklee, memang ternyata kami berbangga , kami adalah pengguna vitamin yang terbaik di dunia, yang diuji keberkesanannya. Roger Barnett selepas 2007, tidak menoleh kebelakang, beliau terus melabur untuk penyelidikan shaklee, dan ternyata inovasi produk shaklee terus berkembang. Salah satunya ialah produk Lifestrip ini, adalah hasil kajian dari landmarkstudy 2007.

Keseronokan Buat Shaklee

Keseronokan ini korang takkan dapat kalau korang tak makan shaklee betul-betul, tak membaca betul-betul, jual shaklee murah-murah kat orang lain, jual bawah harga ahli, hahahha, sebab ini vitamin world class. Memang terbaik . Misi membaca diteruskan, misi menyebarkan kebaikan shaklee diteruskan. Alhamdulillah

No comments:

Post a Comment