Blog Orang Selangor

14/09/2016

Geng Shaklee Dapat Diskaun Di Hard Rock Cafe Los Angeles

hari keberapa tah kat Los Angeles, kami sampai kat hollywood walk of fame, tempat di mana semua bintang bintang batu ni ada kat sepanjang jalan tuh, tak lupa jugak amek gambar berlatar belakang hollywood. 


 hollywood walk of fame



Paling gile tentu sekali bila semuanya pergi hard rock cafe, owner dia terus announce ada discount baik utk geng geng shaklee. Nak lagi gile bila layan lagu dalam kedai tuh sampai tengok gitar gitar yang ada .

Paling gile tentu sekali gambar aku dengan gitar feveret sepanjang zaman, Eddie van halen. Dulu dok baca je sekrang dpt jumpa amek gambar gitar banyak banyak. Macam macam benda berlaku kat sini, apapun layan beda bedu. Yehaaaa.

No comments:

Post a Comment