Blog Orang Selangor

10/09/2016

Cara Berkesan Atasi Kanser Tanpa Ubat Doktor

Salam senja semua, nampaknya hari ini abg joe lambat sikit bersiaran, oh nampaknya tentu peminat tak berapa setia abg joe Irene Kass tertunggu tunggu berita dari abang joe. Hari ni cerita bukan pasal makan shaklee, bukan makan supplement, tapi cerita kepentingan dan asas paling penting dalam diet itu sendiri.


kanser tanpa kimo

Supplement Tak Wajib

Bahasa paling mudah nak faham tentang supplement ialah TAMBAHAN. Ia betul, tambahan iaitu pelengkap, macam solat sunat pelengkap pahala kepada solat wajib, tapi yang penting ialah WAJIB. Jadi apa yang WAJIB bagi kita ? Wajib bagi kita ialah EAT CLEAN. Mengambil makanan yang betul betul clean, cuba memilih makanan dari sumber yang organik, kurang lemak, kurang minyak, dan makanan tuh kalau boleh se natural yang boleh.

Kisah Kanser Dr Shaklee

Contoh terbaik yang korang boleh baca , dan abg joe bangga sekali tentu sekali cerita dr forrest c shaklee sendiri. Ia, dia memang dah buat vitalized mineral pada tahun 1915, dah cipta supplement pertama diberi nama vitalea. Tapi , nasib dia bukanlah baik sentiasa, tahun 1920, dia terbakar tercedera, tangan kiri dan kaki kanan dia cedera teruk. Selepas jumpa doktor, dia dikatakan mengidap kanser, kesan luka kebarakan tersebut. Paling best, dr tempat dia tuh cakap kena jumpa klinik pakar, yang bernama Mayo Clinic, hahaha Mayo Clinic ni kan ada website tuh .

Jaga Diet , Makan Vitamin dan Puasa

Jadi Mayo Clinic kata, Dr Shaklee kena potong jugak kaki dan tangan dia, amputation ialah solution yang terbaik untuk dia. Tapi Dr Shaklee tak putus asa, dia yakin, dengan power of nature, dia boleh sembuh dari kanser. Jadi apa yang dia buat, dia pindah ke kawasan kampung. Kat sini, udara lebih nyaman dari industri. Lepas tuh dia amalkan diet yang baik, dia akan makan buah dan sayur yang baru dipetik dari peladang, memang dia ambil terus sayur dan buah fresh. Selain itu dia bantai multivitamin banyak banyak. Paling best jugak, dia akan amalkan puasa jugak untuk menjaga diet beliau. Dia selalu jugak check darah dia.

Result Kanser

Memang sebulan dia buat tuh, takda result, tapi dia faham, nature nih sifatnya lambat, tapi memang lama lama akan membuahkan hasil. pada satu masa, dia pergi balik Mayo Clinic tuh, dan memang dr tuh sahkan, dia dah ok dari kanser. hahah power tak ? Tapi sebab dia Dr, dia tak percaya, Dr Shaklee nih pulih dari permakanan dan diet yang dia amalkan, sambil telan vitalea banyak banyak. So nak pulih dari apa apa penyakit, boleh tiru style Dr Shaklee nih, hahah siap amalkan puasa tuh bro. Ok, selamat senja semua !!!

1 comment:

  1. New Diet Taps into Pioneering Plan to Help Dieters Get Rid Of 15 Pounds within Just 21 Days!

    ReplyDelete