Blog Orang Selangor

15/09/2016

Belajar Buat Video Gempak Dengan Abam Munz

Dalam setiap aktiviti harian, pergi jalan-jalan, pergi travel, takkan korang tak suka ambil gambar, video, lepas tuh share dengan rakan rakan media sosial. Dunia sekarang ini teknologi nak rekod video, gambar sangat sangatlah dasyat, tak macam dulu, celah mana nak share, cuci filem barulah siap gambar, kena bawak album tuh mana mana barulah dapat tengok.


ireach video terbaik


CANON 6D

Kelas ireach, aktiviti ireach pun sentiasa direkod oleh seorang susuk tubuh bernama Munzir Rahim. Sentiasa merekod yang terbaik, walaupun ada satu masa tuh terlambat datang, tapi dia punya recording antara yang paling best sekali, dengan gajet canon 6D , microphone rode, dan jugak bantuan iphone 6, semuanya menjadi video dia, lagi lagi video NC 2016 bebaru nih, sangat memberi kesan kepada geng geng ireach semua.

KELAS IREACH

Bagi kita, jangan lupa jugak, setiap aktiviti kelas ke, makan ke, jogging ke, jangan lupa untuk dokumentasi, ambillah gambar sebanyak yang boleh. Mesti berguna dikemudian hari, contohnya nak buat entry ini, terjumpa pulak post abam munz yang kacak ini, masa kelas leadership quranic coaching. Last sekali, korang dah tengok video-video ireach ? google je ireach HD shaklee. yehaaa, macam macam video ada !!!


No comments:

Post a Comment