Ayah Angkat Trip Shaklee

Masa trip shaklee, kekadang kawan kawan yang bawa anak sangat penat nak dukung, jadi sebab kami ni geng bujang, selalulah tolong jaga .


trip shaklee

Masa pergi US 2014, tahun tuh pakcik que jadi ayah angkat husna, kerja mendokong husna kalau dah penat. Hahaha, tapi kat sana pun husna ada atok angkat. Hahhaa layan siut.

Kalau pergi trip shaklee memang rasa macam big family. Selain dari pergi jalam jalan, pergi shopping, makan sedap sedap, memang kaum bapa ni cukup friendly, dan sangat penyayang. Haha

Comments

Popular Posts