Kenapa Roger Barnett Sanggup Beli Shaklee ?

Alhamdulillah, selamat sudah sesi mengepos barang, ke customer yang nak berpantang sebentar tadi. Nak diceritakan, perjalanan jadi panjang sebab singgah jap berdiskusi tentang keseronokan bershaklee bersama dua insan hebat uplineku Hadhatina Mkb dan Mohd Kamarul Baharin.


land mark study shaklee

Habis Duit Kaji Shaklee

Dalam banyak banyak pembacaan, dari sudut produknya, kajiannya, ceritanya, testimoni yang berjaya, NASA, skuad olimpik, paling ku kagumi ialah orang yang mengambil Shaklee dari pucuk pimpinan syarikat farmasutikal jepun, iaitu mr Roger Barnett. Langkah dia mencari satu company yang hebat itu, ada diceritakkanya di youtube, dia habis spend million dollars amerika untuk mencari sahaja, itupun setelah dia mendapati produk basic-H itu menolong anaknya Spencer bebas dari asma.

Kemunculan Banyak Produk Baru Shaklee 

Belum ditambah lagi dengan kemajuan shaklee yang bertambah pesat. PRoduk terbaru shaklee pun sebelum dia masuk ialah Sustained release vita-C, yang terbaru setakat itu hanya pada tahun 1980. Itu yang kurujuk pada timeline kemajuan Shaklee. Tapi lepas dia masuk, hahaha ambik kaw, macam macam produk ada, dari Nutriferon, Cinch, Vivix, Vitalizer, Phytocol dan lagi lagi, Shaklee banyak produk inovasi, prenatal set pun ada. Hhahaha.

Land Mark Study

Kau pernah tertanya ke, kenapa Roger yakin gila dengan Shaklee nih, baguih sangat ke produk nya ? Ye dia sangat yakin dengan kemantapan produk Shaklee, sebab dia sendri minta Shaklee di uji bersama vitamin lain dalam kajian Land Mark Study, di jalankan oleh pihak ketiga. Profesor Gladys Block , pakar epidemiology dan nutrisi tersohor di Amerika sana yang menjalankan kajian ni, dan keluarannya menunjukkan Shaklee sangat membantu kepada tahap kesihatan yang lebih baik. Belum ada satu company suplemenn yang berani membuat ujikaji ini, hanya Shaklee je yang berani. Sebab itu lepas je tahun 2007, Roger keluarkan duit untuk kajian demi kajian.

Shaklee Terus Maju

Itu pasal kalau Roger Barnett pegang Shaklee, Shaklee akan terus maju dan maju, dengan latarbelakang dia yang sangat hebat, seorang billionaire muda yang sangat yakin dengan produk Shaklee. Itulah dia ni kaya pun, kenapa dia tak buat produk dia sendiri ? Kenapa dia nak beli SHAKLEE jugak ? Hahhaha, fikir fikirlah semua ye. Land Mark Study dan ada, bukannya satu, malah tahun 2014 pun dah ada result Land Mark Study 2. Korang tak yakin ke makan SHAKLEE ? Dah stop sharing pasal SHAKLEE ke ?

Comments

Popular Posts