Ayam Goreng Sedap Bandar Pinggiran Subang

Alhammdulillah, haritu dapat jugak merasa ayam goreng sedap. Kenapa ayam goreng tuh sedap ? ye memang rasa dia lagi sedap dari restoran popular tuh. Kenapa jadi macam tuh ? Sebabnya ialah dia guna ayam organik. Hahhaa, kenapa boleh jadi sedap pulak ? Sebab ayam organik ni memang special sikit. Dia punya isi dia kenyal padat, tak macam ayam biasa. Itu pasal dia sedap. lagi selamat, dia tak dicucuk, dibela macam ayam kampung, dan boleh kurangkan risiko kanser.


bandar pinggiran subang


Kalau korang rasa gambar kat atas ni sedap, apa kata layan video kat bawah nih, review baik punya  dari Joe Labu aka Uncle Mutu. Makan tak ingat dunia punya. Lokasi dia dekat Star Avenue Bandar Pinggiran Subang. oklah, area tuh best, ada giant, surau tingkat 4, ada tempat yang luas, malam lebih rilek bawak anak-anak, sejuk wooo. Sedap pasti sedap, Organic Fried Chicken !!!! 


Comments

Popular Posts