Mandi Dengan Basic-H Shaklee

jangan cakaplah, bila dah pegang basic-H nih, memang semua benda boleh buat, kita boleh basuh lantai, kereta, dan macam-macam lagi, nak best buat mandi pun boleh, memang selamat. Sekarang ni pun zaman radikal bebas, dan macam-macam lagi.


mandi beratur



PEnat weih, lepas kita penat basuh kereta,basuh pinggan, basuh lantai, basuh toilet, jawabnya , lepas tuh dengan basic-H tuh sekali bawak p mandi, macam aku cerita pasal bab pertahanan badan. 

Kalaulah duduk dengan adik beradik, time raya nih, jawabnya confirm beratur nak mandi, marah sana marah sini, sebab lambat siap, jadi kena bangun awal, lepas tuh terus siap mandi, hahahah.

Comments

  1. Tak boleh bayang macamana la keadaan raya kat kampung tahun ni....jem nak mandi tu memang sah turun temurun dah....saboo je laa..sapu je nagn basic h ni badan pun ok gak la kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau ikut je macam p ramlee, cuci mata je, hahahaha

      Delete

Post a Comment

Popular Posts