Laptop Adapter Ringan Untuk Travel ?

Ini ada produk Innergie, yang aku tulis tadi, banyak baik punya, lagi baik dan canggih dari model yang pegang produk innergie . Travel adapter nih, model POWERGEAR ICE 65, memang  best sebab banyak model jugaklah dia boleh cucuk. Antara yang dia tulis kat kotak ini  ialah Dell,HP,Lenovo,Acer,ASUS,TOSHIBA. Macam yang lain tuh kena cuba dulu, baru tahu power ke tak power.


travel adapter best


Kenapa Laptop Adater Innergie Best ?

Nak cakap dia best, ko tengok gambar  tuh, ahhaha, dia punya beg kain dia tuh comel, Lepas tuh ko boleh tengok ada beberapa bullet, ini macam joiner, plug, kena tengok jugaklah korang pakai laptop ape. ni aku pakai acer, aku tengok lubang acer ni macam mana, lepas tuh ko pi sambung adapter tuh, try cucuk, kalau sedap, tak longgar, memang nikmatlah laptop koh, takyah dah bawak laptop adapter hitam yang besar gedabak tuh. hahhaha. Nak extra pulak, boleh kahwin dengan USB charger, hahaha, tengok tuh, aku  cucuk handphone aku kat situ, sedap sikit takyah dah bawak charger handphone. Tapi charger handphone innergie super cepat tuh pun best, tiga lubang boleh cucuk, lagi best , bini 3 orang confirm tak gaduh punya. 

Mana Nak Beli Produk Innergie ?

Ini produk sangat  best boleh beli online kat LAZADA dan portal online yang lain. Nak kalau tengok betul-betul kotak dia cantik lagi putih berseri, kenalah pergi kedai macam Harvey Norman. hahaha, Amacam ada berani tak nak tukar ke Innergie ? Kalau berani, pergi order sekarang !!!

Comments

  1. hi selamat hari raya.. lets blogwalking

    ReplyDelete
    Replies
    1. marilah kita berkenalan di hari raya yang mulia

      Delete
  2. wah menarik dan da bom. kalau ajak Choo Mei Sez travel nak tak hahaha

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts