Jatuh Bangun Dalam Business

Sebenarnya nak cerita pasal jatuh bangun saya nih, banyak, kalau nak cerita nih jawabnya kena beli buku sayalah, boleh PM untuk dapatkan ebook cerita sebenar saya. Nak mudah tanyalah wife saya, hahhaa.Sebab cerita itu sangat sangatlah sedih, ataupun korang punya cerita lagi sedih. Hhahaha. Ada banyak benda-benda yang sukar nak diceritakan dalam facebook ini, nanti korang tahu jugak akhirnya. Biasalah tuh, adat berfacebook ini, kite cerita benda benda baik je, Kalau rasa ada cerita yang tak berapa baik itu, itupun nak kena tapis, ramai salah faham nanti.


bangkit dari jatuh teruk

Bila kita jatuh, bila kita bangun, apa yang penting ialah, bila jatuh kena bangun, bila jatuh kena bangun, bila dah bangun mesti terjatuh, jadi kenalah sentiasa bangun , itu yang membuatkan kita bertambah kuat, masak dengan semua perkara . Paling penting, mesti ada teman makan bersama, hahha, maggi pun maggilah, sebab nak save bajet.

Comments

Popular Posts