INNERGIE - Gajet Cantik Bergaya

INNERGIE , syarikat pengeluar gajet paling cool, anak syarikat DELTA, telah melancarkan secara rasmi produk mereka di Malaysia. Bertempat di Talent Lounge Damansara Perdana, Produk Innergie ini macam-macam ada, antaranya ialah USB hub, travel adapter dan macam-macam lagi. 


travel adapter best




Mana Nak Dapat Produk Innergie ?

Produk ini ada macam-macam. Macam aku cakap tadi, antara produk yang best ialah USB hub charger ini. hahaha, tengok , kalau ada bini 3, anak 3 orang, atau gajet ada banyak, korang boleh terus masuk, toksahlah berebut-rebut ok. Yang ni memang speed charger yang best. Sangat elegen kotak dia, design putih berseri-seri. Memang sempoi punya. Kalau rasa nak beli jugak nih, korang bolehlah pergi ke Harvey  Norman, dan banyak tempat lagi. Tak pun korang layan je kat Lazada dan banyak kedai online lain. Oklah, apapun layan gambar jelah dulu, produk Innergie ni memang best. Sekitar majlis pelancaran Innergie. Ok, nantikan review travel adapter pulak selepas ini.




produk gajet mantap


charger canggih innergie


awek pegang handphone


amoi cun

Comments

  1. Replies
    1. beli kat LAZADA, MUDAH, 11street, kedai mamak tak jual rasanya

      Delete
  2. Charger macam ni mmg perlu utk semua org.. senang charging bnyk gadget dalam satu masa... mmg bagus.. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts