Cinch Tea Shaklee Sedap ?

Alhamdulillah, hari hari abam joe layan minum Cinch TEA Mix. Yang ni power sikit, sebab abam joe stok dulu banyaklah kat rumah, sekarang ni tak buat stok, tapi simpanlah kat rumah stok yang makan sendiri je.


cinch tea shaklee malaysia

Nak cerita pasal cinch tea ni best, sebab bila baca, rupanya ada satu istilah dipanggil natural occuring caffien. Oh rupanya ada caffien natural dan sintetik. Hoo, sintetik tuh yang memang buat jumlah caffien dia boleh kekal macam tuh je. Cuba tengok pada botol minuman ringan, minuman gas macam coca-cola, jumlah caffien tuh kekal, sebab adanya sintetik caffein.

Tapi dalam produk natural, natural caffien ini menarik, sebab jumlahnya sangat berbeza mengikut bahan. Orang kata kopi banyak caffien, tapi nak cerita sebenarnya teh hijau lagi banyak, Cuba korang cari. Hhahaha, itu pasal minum teh shaklee nih power. Dalam green tea nih, dia ada bahan yang boleh seimbangkan kesan kafin yang korang minum. Jadi tak terasa sangat kalau ambil kafin sintetik, minuman biasa dalam tin tuh.

Jadi marilah minum cinch tea, yehaaa. Ni semua gambar masa nak buat video ireach haritu, hihihihihi.

Comments

Post a Comment

Popular Posts