Charger Smartphone Terbaik 2016 ?

Alhamdulillah, sebelum raya, sempat jugak mendapatkan produk terbaik dari Innergie, supercharger ala madu 3, hahaha, untuk korang yang bising charger tak cukup kat rumah mak di kampung. Habis charger kena berebut, hahaha, jawabnya koranglah tak boleh nak selfie, nak update facebook, nak update gambar kat masjid (padahal raya je pergi masjid). Ini ada produk baik punya.


charger smartphone


Oklah yang ni bukan nak cerita sangat pasal teknik jual charger handphone, teknik tuh korang boleh belajar dengan tauker charger. Yang ni adalah charger best. Contoh macamkat atas tuh, dia siap dengan adapter, bagus woo,  ini memang teknologi baik punya. Lepas tuh kotak dia  cantik, Hahha, cumanya wife charger ke device korang,  kena beli sendirilah, tuh abg joe tak jual ok ?

Nak diceritakan, hoo try jugak test charge handphone grand quatro yang slow ram tak sampai 1Gig, jadi charge hoo, memang kejap, beza dari biasa. Tapi yang best, dengan charger yang putih suci putih putih melati ini, telah menyelamatkan abg joe  punya power bank, yang dah lama berkarat macam player jdt nak dimasukan dalam padang untuk main first eleven.

Antara yang menarik , tentu sekali dia punya port dia ada 3 kosong, sesuai untuk korang adik beradik ramai, 3 abdul, 3 bujang lapok, 3 do re mi,  dan jugak 3 idiots. Tak lupa jugak abang salleh yaacob pun boleh bawak  travel dengan 3 bini dia tuh. hahahah. Memang  best wooo.

(INFO tambahan silalah layari http://www.myinnergie.com/us/product/11 )

Comments

  1. betullah.. balik kampung, charge ikut turn sebab banyak sangat handset & tablet. maklumlah 8 adik-beradik.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts