Wife Aku Yang Cantik

kat atas adalah ayat penyata, wife aku yang cantik , semua orang ada isteri yang cantik. hahah, tapi yang ni tetiba keyword masuk, ok, sebab keyword baru masuk, aku nak buat satu entry khas baik punya, hahah, korang kena tengok gambar kat bawah nih, gambar kat bawah ni beza sebelum makeup dan selepas makeup. Apa pendapat korang ? tengok betul betul ok ?


makan shaklee


Dalam banyak banyak point, aku nak cerita, kalau korang suka sentuhan seni juru dandan yang makeup puan Ainul Mustafa, apa kata aku syorkan korang tukang makeup yang baik punya,  masa ni diorang photoshoot KBBA, korang boleh usyar tukang makeup tuh kat blog Ainul.

Tapi kalau korang rasa natural face tuh sangat penting, cantik tanpa makeup tuh sangat best, why not korang ketahui rasa nak dapat kulit cantik kat atas , hahaha, nak kulit cantik nih, senang je, kena jaga makan, tapi nak makan apa ? ni korang boleh ushar kat sini, blog  Diet Diet Sihat Ainul jugak lagi. hehehhe, 

Comments

Post a Comment

Popular Posts