Western Murah Sedap Bangsar Kuala Lumpur

Bayangkan bulan puasa, orang lain balik awal, ko kena balik lambat, kerja kuala lumpur, nak balik puchong, nak balik shah alam. Kesian kat ko. Masa berbuka, takut tak sempat, lepas tuh, jalan jamm macam orang gile. Apa kata ko singgah makan western best kat jalan telawi nih. Pretz and Beanz. Layan siut kat sini, selesa, toilet bersih, dan makan best, lagi-lagi makan pizza nak diet.


western sedap bangsar


Kalau hari hari biasa, korang boleh layan macam-macam makanan western, ok yang ni aku cadangkan kat korang, pizza 10 inci, best, nak lagi best, ada je macam-macam, desert , air, juice, cabonara, semua boleh layan, dalam album fb aku yang kacak nih. So aku memang suka pizza 10 inci ini, memang kenyang kalau makan sorang, kalau nak romantik duduk tempat dua orang, sambil makan dengan couple anda.


western murah kuala lumpur


Tapi aku nak ceritalah, khas untuk korang berbuka puasa nih, apa kata korang parking kat area Bangasar Village. Biasalah jalan telawi 2 nih, sibuk, macam-macam kafe keras  kat sini. So  kalau korang nak buka puasa nih, apa kata korang parking kat bangsar village, jalan kaki kejap je, sebab nanti korang akan cross bangsar village 2 jugak, jalan sikit dan sampai. Kalau korang keimanan tinggi, lepas solat maghrib, singgah je tarawikh kat masjid bangsar. Semalam nak tahu wakto berbuka pun senanng, pergi duduk luar, memang dengar azan. 


western kuala lumpur sedap



Ni depa offer baik punya, dalam bahasa english speaking london, Dine with our ALL YOU CAN EAT Buka Puasa Promo and stand a chance to WIN exciting prizes!
Step 1: Enjoy our Buka Puasa Promo https://goo.gl/CNXvnC
Step 2: Fill in your details in the receipt.
Check out the prizes here: https://goo.gl/OIyXEA

Comments

  1. Did you know that you can create short urls with Shortest and get $$$ from every visitor to your shortened links.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts