Khalifah Jamming Dengan Budak Sekolah Dalam Video Klip Hang Pi Mana

Masih ingat lagikah lagu nih ? "Hang Pi Mana ? " Sebelum ni, diorang buat video lirik je, tengok semalam, hahaha ke aku je lambat tengok, lambat update, sekarang depa dah keluar lagu baru, layan weih, video klip sempoi je, buat kat satu sekolah, terbaik jamming dengan budak-budak sekolah, layan kegembiraan, jenis enjoy


video klip khalifah

Paling layan tuh, gitaris jadi pak guard, scene cikgu Ayu pun ada, dan macam-macam lagi, tapi  korang jangan lupa, lagu yang ajar kita tentang kejujuran, kerja, lagi lagi jujur dengan mak ayah kita  bak kata member UTM Naim Ibrahim. Jadi, lagi cerita pasal kerja mulia jadi pak guard ni aku dah tulis dalam entry  sebelum. Hahhaha, akhirnya layan video klip nih. Ada pulak scene amoi  kat kampung, hahha, ini memang lari sikit, hahaha, takpa, janji video klip best ,dan paling penting, mesej sampai


Comments

Popular Posts