SPA Paling Best Area Saujana Utama ?

Apa yang menarik pasal spa nih ? hhahaha, aku penatlah nak cakap, tapi nak diceritakan , spa ni jauh nun di Saujana Utama, tetiba wife  ajak pergi sana, atas cadangan beberapa rakan. Oklah,  takpa, jom ke sana kejap, bulan puasa nih, memanglah tak boleh lepak minum teh tarik, hadoi. TAkpa,  iini ada 3 sebab best korang kena datang sini nak rilekkan diri.


saujana utama cantik



1) Khas Untuk Perempuan

Oh  ye  ni memang bagus, untuk perempuan, laki tak leh masuk duduk luar. Tempat dia memang selesa dan macam-macam perkhidmatan lain ada, urut lepas pantang pun diorang ada buat. Hahaha, so lelaki kena respeklah ye, orang perempuan biasalah, penat memasak basuh berak anak, nak rilek rilek .


saujana utama mall

2) Dekat Dengan Saujana Utama Mall

Kalau korang jalan kaki sikit, boleh lepak kat bangunan depan tuh, hahah, sambil tuh kedai banyak kat sini, nak lagi best, korang round-round lah area nih, best weih, ada jual baju murah-murah, belikanlah untuk anak-anak. Sambil tuh  bakar kalorilah, jalan kaki, baru feel.


saujana utama shaklee

3) Boleh Buat Posing Ayu 

Dalam ini ada kerusi yang unik, oh aku baru faham kegunaan kerusi ini,  untuk buat photoshoot ayu macam aku nih, kulit ayu jelita makan shaklee, hahahha. Jadi tempat dia sangat best, selesa, so kalau nak tengok banyak lagi gambar, jangan lupa tengok jenguk fb abang Faiz Saaid

Comments

Popular Posts