Power Of Uncle Mutu - Pengaruh Upin dan Ipin

disebabkan oleh terpengaruh dengan cerita upin ipin, anak kawan si Saya Lindai panggil uncle mutu, ok gelaran baru lagi. Nak dijadikan cerita masa ni semua orang sibuk bercover girl, sebab gua tak boleh masuk, jadi jawabnya kena tengok jelah, dan macam biasa tak boleh lari dari main dengan budak budak nih, habis kena buli kaw kaw punya, terus nak bestnya masa nak setting camera, semua orang datang nak bergambar, hahaha, jadilah family supermom beramai ramai dengan uncle mutu. 


pengaruh upin ipin

Mutu ni ada 3 maksud:
1) maksud pertama ialah kualiti, barangan bermutu tinggi
2) nama india, macam dalam upin ipin
3) bila kita nak salahkan orang lain,kita sebut " mu tuh , asyik malas je" 

GAYA, MUTU, UNCLE MUTU !!!

Comments

Popular Posts