Photoshoot Awek-Awek KBBA Paling Cun Dalam Sejarah

Sebenarnya wife aku lah ada photoshoot kat Matic, kuala lumpur, dia ajak, macam biasa aku jadi juru gambar tak berapa profesional, kamera murah biasa je, tapi ambil jelah gambar yang ada, tapi nak jadi cerita petang tuh, aku amek gambar macamlah aku ni hebat lagi kacak, tapi takpa, korang layan jelah gambar gambar kat bawah nih, para para awek KBBA yang dah kahwin, hahha, yang belum kahwin pun ada jugak, hahahha.














nak cerita yang betul betul punya, layarilah laman web Ainul Mustafa ye, kat situ ada detail sapa makeup, makan apa, minum apa, buat kat mana, sapa photographer dia, sapa sponsor, sapa suruh duudk, sapa pakguard dia, sapa driver, dan macam-macam lagi. hahhaa, ini semua taram je edit, tapi jangan risau, kalau ada permintaan, boleh buat lagi, bayaran RM 2.6  juta, hahahahaa.

Comments

  1. Awek je bang?? Hurmm.. nyesal pon ada borak ngan joe labu tp gambar aku xdak.. ha ha ha

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan salah faham, sebab tajuk dia awek, nanti, aku buat tajuk lain pulak, hahaha

      Delete

Post a Comment

Popular Posts