Kisah Pelik Tapi Unik Adik-Beradik

Korang jangan rasa pelik kenapa abg joe join para para bini buat dan join task #tsunamisihaklee. Sebab sejak azali lagi abg joe dah lain dari yang lain. Orang lain rambut sume lurus, abg joe sorang je rambut curly, dah try macam macam cara nak luruskan, tapi macam tuh jugak. Takpalah, itulah always nature, always hensem, sebab tu dapat gelaran awan nano dari Zainul Anuar


kisah adik-beradik

lagilah pulak, sume adik beradik ada kerja tetap, aku je takde kerja, kerja update facebook dengan blog je. 

Kakak ku 2 orang kahwin dengan orang kedah, abg dengan adik kahwin dengan orang johor, aku sorang je kahwin dengan orang perak ( Ainul Fadzilah Mustafa)

lagi satu pun, abg joe je sorang grad engineering, kesian penat penat fikir masalah kejuruteraan sorang sorang.

Kalau bergambar pun mesti abg joe yang kena, sebab kalau tengok gambar masa kecik dan sekarnag pun, gambar abg joe paling pelik, sampai dapat gelaran pak uda, hahhaha. 

oklah , itu sedikit contoh dan dalil dan asbab yang berlaku. 

Comments

  1. Eh laaa...ingat adik beradik semua rambut unik ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah, itu pasalah saya sorang je yang rambut sarang tebuan

      Delete
  2. takpe bro.. rasanya dalam kalangan adik beradik.. maybe orang akan lebih kenal rambut keriting.. sebab lain skit kan.. hehe

    ReplyDelete
  3. Kerinting tu leh wat trademark untuk marketing

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts