Babah Ireach Shaklee ?

Babah ireach bak kata Fahmy Shuhaimi , Antara kelas terawal Lady Boss dulu, saya masa ni masih dihantui pengalaman lepas, MLM dulu, tak boleh bawak anaklah, kena tinggal rumahlah, apalah, pening kepala nak suruh mak bapa jaga , masa tuh Arreessa kecik lagi, sampai jadi satu masa, kami dah tak minat nak datang, aduih pening kepala


baik dengan kanak-kanak

Sampai satu masa tuh, Ainul Fadzilah Mustafa ajak saya datang satu kelas kat sarakids puchong, oh masa tuh ada kelas blog , masanya cikgu dia Lyna Noh , masa tulah tengok ramai orang shaklee nih, hahaha, jadi bosan tak tahu nak buat apa, jawabnya makan nasi lemak.

Tapi apapun layankan jelah bebudak yang main kat situ, ingat lagi masa tuh suruh bebudak tuh berlari sana sini, lepastuh melukis, lepas tuh suruh diorang buat bangunan nih, cakapkat diorang, business mak korang macam nihlah, hahaha.

OK masa tuh jugak first time jumpa Hadhatina Mkb and Mohd Kamarul Baharin. Mula mula yang kitorang sembang pasal muzik, cromok, hahahha.

Start dari kelas nih, saya rasa business ni best, sebab boleh bawak budak budak pergi kelas, dan sampai sekarang, kerja duk amek gambar dengan kanak-kanak, tapi jangan tuduh saya pedo pulak, hahaha. Dari situlah dapat macam macam gelaran,

dapat gelaran uncle kuasa (Sharminie Zainul Abidin) dan paling terkini uncle mutu (Saya Lindai ) hahahaha. Nanti aku rasa icha yang aku riba tuh, dah besar, mesti dia pelik, sebab uncle yang riba tuh, perangai tak berubah ubah macam tuh jugak. Koleksi album ni akan terus bertambah tambah, dari masa ke semasa, yehaaa !!!

Comments

Popular Posts