Ayat Promote Produk Untuk Bulan Puasa

Hahhaha, ada orang cari benda ni pulak nak promote produk apa bulan puasa nih ? nak promote tudung ke ? senang, katalah nak pergi bazaar ramadhan tak boleh seksi seksi. Takpun mesti nak promote kurma, baru bertenaga, hahaha. Ataupun nak promote produk ayat jual kuih raya, sale meletop ala ala likemethod. Nak power lagi ayat nak cari ajen jual buku sifu fbads. Ok takpa, ni aku ada ayat biasa nak promote shaklee simple je.


ayat copywriting bulan ramadhan


Cara Buat Ayat Power Bulan Puasa

Nak buat ayat power nih tak perlu bombastik, cuma korang kena share je pengalaman. Macam ayat wife aku nih, cakap aku minum Cinch Tea Mix shaklee, hari ni je badan aku cergas puasa, takdalah macam semalam lembik, tak makan vitamin. Hahhaha, lepas tuh korang selitlah apa yang patut, contoh macam ayat ke, gambar ke, video ke, senang je . lepas tuh promote dan publickan wall fb korang. barulah boleh share ramai ramai. Itu je, senang.

Oklah, kalau korang rasa nak try minuman aku tuh, apa kata korang klik kat blog Diet Diet Sihat, kat situ bolehlah ada lagi banyak ayat ayat power copywriting tahap dewa nak jual shaklee. Tapi paling penting, kalau korang rasa lembik sangat masa puasa, aku memang syorkan korang makan shaklee, lagi lagi Cinch Tea Mix nih, teh shaklee paling ohsem. Oh ye, jom layan video aku minum air tuh kat bawah nih, hahahaha. layan siut 


Comments

  1. New Diet Taps into Pioneering Plan to Help Dieters Get Rid Of 23 Pounds within Just 21 Days!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts