Buffet Ramadhan Paling Sedap Area Ampang ?

Alhamdulillah, kalau korang rasa nak try buffet ramadhan best, nak bawak satu keluarga, satu ofis, atau satu kampung, ataupun korang group insuran, group MLM ubat, MLM telefon, MLM simkad, atau apa saje persatuan anda, kelab ragbi, kelab memasak, ni saya nak cadangkan anda tempat paling cool nak buat iftar, kat mana tuh ? Area ampang ada satu tempat paling cool, iaitu Istana Bambu, terkenal dengan patin tempoyak, dan jugak macam macam lauk lagi khas untuk korang nak rasa berbuka kat kedai. 




Kalau nak cerita tempat dia nih, korang boleh layan entry sebelum nih, hahaha, ini memang terbaik , tapi minta korang jangan datang waktu tengah hari time bulan puasa, confirm belum masak lagi, kang kantoi pulak tak puasa. Nak layan suasana kampung ditemani burung ikan dan sawah padi yang mengaburi keindahan saujana memandang, korang kena datang Istana Bambu nih, hahahha. feel tu penting, makan tuh lagi penting, yang lagi penting, datang jangan tak datang bawak sedara mara korang, makan kena bayar, itu standard, hahahha. Apa lagi, jom kita !!! Banyak lagi gambar  kat sini
















Berapa Harga Buffet Ramadhan Restoran Istana Bambu 2016 ?

RM55.60 (Dewasa)
RM28.35 (Kanak-kanak berumur 5-11 tahun)
** bawah 4tahun percuma**

SPECIAL dari 7 June 2016 - 9 June 2016 Harga Buffet Ramadhan hanya RM40++net

Untuk tempahan hubungi :-

018-374 9920
03-4251 4717
012-2497 142 Aida (Pengurus Restoran)
03-4252 4718
Email : aida@istanabambu.com.myWaktu Operasi
Bermula 6petang-10malam

Email : info@istanabambu.com.my

Alamat
Restoran Istana Bambu
Lot 841-842, MRR2
Jalan Ampang Ulu Kelang, Selangor

Comments

Post a Comment

Popular Posts