Pakai Jubah Pergi Starbucks ?

Ada ke orang pakai jubah pergi starbucks ? selalu yang pergi starbucks nih orang orang yang hipster pakai baju t, logo band, tak pun para para pekerja kolar biru, para para pelajar yang nak buat kerja sekolah, yang nak buat assignment yang diberikan lecturer, sebab senang starbucks  ada internet laju. Tapi kalau nak pakai jubah ni, macam pelik sangat ke ?




Jubah Lelaki Moden

Hhahaha, tak yah susah hati sekarang, sebab dua orang model kat atas ni dah buktikan , nak pergi starbucks pun boleh pakai jubah, hahaha, yang biru tuh pakai kurta moden. Layan weih, antara ciri ciri menarik tuh, korang boleh tengok sendirilah, takyah cakap, boleh berborak pasal bola sepak, kalau pakai biru merah dah macam adik beradik double dragon, yang baju merah pulak tuh dah macam pasukan kungfu negara, tak pun boleh wushukan orang jaga counter, dan membuatkan semua orang  rasa gerun, jadi mungkin ada harapan orang starbucks tuh akan bagi diskaun bila makan kat  situ. Hahhaha, amacam best tak jubah nih ? Ok takpa, kalau korang rasa nak order sepuluh, apa kata korang belek belek kat sini. Dengar kata sapa nak buat side income pun boleh join team jubah lelaki moden nih, hahaha, apa lagi, kasi tengoklah. jom

Comments

  1. Adik beradik double Dragon ya..haha, pakai pi staabak pesan hot chocolate..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes betul tuh, pergi stabak order nasi goreng kampung pun layan,

      Delete

Post a Comment

Popular Posts