Churros Tersedap Di Bangi ?

Aku pernah dengar orang kata pasal Churros nih, dulu bini ada masak jugak, tapi  yang kedai ni orang tulah masak.  Hoo, aku tengok pasal apa ada  churros hitam ini ? Hmmm, pelik pelik. Tapi aku sampai situ dengan bebudak KBBA, pergh layan siut dia buat, time senja tuh, dia bikin kat aku churros cheese extra sos coklat campur strawberry. 


bangi makan


Kat  Bangi ni seksyen 9 dekat dengan nasi ulam, dia gerai kecil je yang menumpang kasih pada restoran besar. Tapi ok, kat situ pun banyak  pilihan, korang boleh nak berchurros dikedai ataupun nak bungkus bawak balik sambil layan game bola liga tempatan. Apapun , kalau nak churros yang mudah lagi senang , kalau malas nak masak sendiri, korang pergi Churrostime  tuh, memang sempoi, dan makanlah seperti anda berada di Scotland atau Zimbabwe.

Comments

Popular Posts