Char Kuey Teow Paling Sedap di USJ ?

Memang kali ni agak pelik sebab aku tetiba review pasal char kuey teow, ok biasanya aku buat review nasi lemak, tapi wife dapat jemputan makan free, memang kenalah up sekali entry nih, sebab memang sangat special char kuey teow  dia, area tepi jalan usj, apa yang best ye ? tentu sekali, sebab Hanis Zalikha pun tersesat nak cari makanan nih, hahaha.


paling sedap di usj



hanis zalikha suka char kuey teow


tempat lepak kat usj


Bayangkan korang bosan gila duduk area shah alam, usj, gombak, atau sabak bernam, tetiba bosan tak tahu nak buat apa ? Apa kata korang lepak kat gerai tepi jalan nih, sebabnya ada benda paling special sebab ada air FREE. Ye, memang char kuey teow tuh tak free, tapi air FREE, air ni bertukar-tukar, masa kami datang dia bagi air sirap boleh refill, hahah.

Mungkin korang baru balik main futsal lepas tuh penat dan lapar, apa kata korang pun boleh lepak sini, sambil menikmati waktu kegelapan malam tanpa lampu dan mendengar hirupan asap kereta yang melalu tepi jalan, sambil tuh korang layan char kuey teow  Angah nih, lepas tuh, korang boleh refill air free, lepas tu boleh bergosip tentang Zaharah Mac Wilson, slot akasia terbaru di tv3

Kawasan malam memang gelap, kalau takut nampak jembalang atau rabun gelap, baik datang petang, sebab malam mungkin ayah korang suruh buat kerja rumah sebab SPM nak dekat. Apapun tempat nih wajib dikunjungi lagi lagi orang yang tinggal area bandar sunway, kampung medan, shah alam dan klang. Ok, see you, kepada Abang Amin, kalau nak belajar buat blog, jemputlah saya datang gerai, kita bikin blog sempoi punye

Comments

Post a Comment

Popular Posts