Cara Mudah Belajar Bahasa Jepun

Ada ke cara mudah belajar bahasa jepun ? itu mungkin senang, tapi kalau nak diceritakan tentang tulisan jepun, dari yang mudah sampai yang sukar iaitu tulisan kanji, memang sukar, sampai orang jepun pun belum tentu boleh menulis kanji dengan baik, itu yang aku dengar lah dulu





Betulke Tengok Cerita Jepun Boleh Jadi Pandai Bahasa Jepun ?

Hahhaha, ini sebenarnya tips yang paling mudah, sebenarnya nak belajar bahasa ialah dengan memahami adat bahasa, gaya bahasa itu digunakan, sambil korang duduk depan tv, duduk depan laptop, atau pc, tengok cerita jepun tuh, lepas tuh buka kamus, lepas tuh ikut sikit-sikit, lama-lama pun pandai, itu baru bahasa. Bukan semua orang ada kelebihan tuh, yang gile-gile jepun je akan pandai cara macam tuh, hahaha. OKlah itu baru sikit. 

Bersama Sensei Aznur Aisyah

Hahha, saja aku nak perkenalkan kepada korang Sensei Aznur Aisyah, mudah, dia cakap melayu, classmate aku masa sekolah, dia memang grad dan belajar di jepun, dan balik, lama tak jumpa last last dah jadi pengajar bahasa jepun yang tersohor di ukm. Hoo mantop. So, sensei korang nih ada buat kelas, jadi korang boleh contact nombor dalam gambar di atas. Selain itu Aznur Aisyah sendiri ada menerbitkan beberapa kertas kerja yang berkaitan dengan pembelajaran bahasa jepun. Oklah, apapun selamat belajar ok.

Mudahkan Bahasa Jepun ?

Siapa yang rajin tengok anime, mungkin ada gaya bahasa jepun, tapi belum tentu pandai, hahaha, tapi takpa, kalau lambat mendaftar, korang boleh hubungi puan Aznur Aisyah ni kalau nak ajar anak korang personal, tapi yuran kena tanyalah dia, aku tukang promote je.


Comments

Post a Comment

Popular Posts