Cabaran Maut Kelab Blogger Jutawan Shaklee ?

Kalau rasa tak cukup cabaran, hidup nih bosan, apa kata jom join cabaran dari kelab blogger jutawan shaklee. Hoo, ini cabaran banyak baik punya. Apa kata korang join sekali, mana tahu ada idea nak menulis nanti. Ok, apa yang best dalam cabaran nih, ada yang aku dah buat, oklah jom kita recall beberapa fakta yang best


blogging power



Fakta Menarik Tentang Cabaran Kali Ini


  1. RAHSIA - dulu aku ada buat pasal rahsia murah rezeki abam munzir, nampak dia sangat comel, sebab tu ija ramli suka dia, dahlah pandai buat video ireach, lepastu jambang sangat macho. 
  2. MATA -  takda entry pasal mata, tapi kalau buka entry nih, kena jaga mata, ahhahaha.
  3. POKOK - pasal pokok nih takda, tapi aku ada sebut pasal tree diagram dalam entry kebarangkalian, hahaha, penting sebenarnya gambar rajah pokok nih
  4. PROTIN - ok aku tulis pasal protin, dan tentunya aku tulis pasal esp untuk kurus
  5. MAKANAN - makanan nih ada cerita pasal food festival, oklah, macam-macam makanan ada, beda bedu
  6. ALFALFA - masa nih bercinta dengan alfalfa, ada ulas sikit pasal produk shaklee yang hebat boleh melawan penyakit, lagi murah dari vivix
  7. PENGEMBARAAN -  masa ada ulas album MODREAD, yang bertajuk 'Pengembaraan Neeruza'
  8. BERNIAGA - macam mana nak buat ayat berniaga, banyak je entry macam ni dalam blog nih, ayat cantik, ayat pukau, ayat tarik pelanggang, ayat join business MLM, dan ayat alquran.
  9. VITAMIN C - ok masa nih kita seronok borong vitamin C sampai licin kat HQ, masa ni lepak teh tarik place, layan siut.
  10. AIR - beberapa jenis air yang diminum oleh rakyat malaysia, hahaha, layan entry nih sebab masa tuh nak promote ESP Shaklee
  11. KELAS - masa ni pertama kali saya ajar orang pasal blogging pada group supermom, dan masa tuh terus mengajar walaupun blog biasa je
  12. WANITA - oh tidak copy paste, entry orang besar nih, huhuhu
  13. SEJARAH ROM - oh takda, hahaha, tapi nak tahu kesan peninggalan ROM ? baca artikel pasal duit riba semua nih.
  14. DARAH - takda pulak pasal darah, yang ada ialah manfaat vitamin E untuk pengaliran darah yang baik, heheheh
  15. LEBAH - ok yang ni memang ada spesifik pasal lebah, memang keluarkan semua point yang best pasal surah lebah
  16. LEMBU BETINA - ok takda cerita direct pun pasal lembu betina, tapi kalau nak cerita point penting dalam surah 'lembu betina', baca pasal hutang nih, diri sendiri masih banyak hutang lagi tak setel
  17. SUSU - pengacara nona manis, lin alin bercerita tentang khasiat esp untuk banyakkan susu badan
  18. CAHAYA - ok sebenarnya nak cerita pasal cahaya nih , tapi masa nih tak terlintas pasal cahaya, oklah, cahaya ni penting masa nak buat rakaman video
  19. SEMUT - semut nih pun bagus, ada satu buku pasal algorithm semut, best woo
  20. GUA - hahaha, ni "GUA" tapi yang ada GUA, hahaha, lain macam, hahaha

Oklah, ini sejarah entry, nantikan entry menarik saya , confirm korang akan menangis macam filem ombak rindu. Ok, berjumpa lagi. Kak cery sila freekan tarikh untuk sarapan nasi lemak bersama-sama (boleh pulak camtuh ? )

Comments

Post a Comment

Popular Posts