Nasi Lemak Tabung Haji Kelana Jaya

OKlah, hari ni ,gua lari sikit pergi ke Kelana Jaya, ini satu jalan nak ke Tabung Haji Kelana Jaya, tempat orang mengantar haji sambil simpan duit. Memang dah dekat dah dengan Giant Lama KJ tuh, hahaha. Tapi tadi nak ke mid valley redeem point kredit kad, hahaha. Oklah, apapun layan nasi lemak mek, hahaha, layanz.


tabung haji nasi lemak




Memang makcik yang masak nasi lemak tuh, orang panggil dia Mek, hahaha, oklah nasi lemak nih nampak macam biasa, tapi sebenarnya yang unik dia, dia ada dua jenis sambal, satu sambal manis, dan satu sambal pedas, Nak lagi kaw kaw, aku suka campur, manis dan pedas, jadilah pedas gila tak terkata. Dulu masa Ainul masih lagi kerja, sebelum full time jadi WAHM, kenalah boleh dikatakan, selalu jugak layan datang sini. Oklah, Mek ni buka gerai je, lepas tu banyak gerai nak buka sebelah dia. Jadi banyak pilihan jugaklah sebenarnya. Nasi dia memang sedap, dan ramai jugak, parking kereta tepi bahu jalan tuh, layanlah makan nasi lemak, breakfast baik punya, kalau silap, tertidur kat ofis. heheheh. Oklah bye !!!



Comments

Popular Posts