Nasi Lemak Soto Waktu Petang

Waktu petang, soto ni memang popular jugak, adalah nak makan ringan ringan, kudap kudap, goreng pisang, kuih muih, kuih koci, dan macam-macam lagi. Tapi petang pun ada jugak nasi lemak petang, semalam tak pasal-pasal Arreessa nak makan nasi lemak, oklah, jom lepak soto, goreng goreng pun ada jugak.



soto seksyen 8




pisang goreng



restoran soto


Biasalah zaman soto dulu, masa aku kecik kecik, satu kedai, sebelah kedai Ali Shopping Center, kalau bosan boleh lepak mamak sebelah tuh. Tapi itulah, makin lama makin banyak kedainya. Tapi takpa, janji layan. Harga biasalah, memang mahal, faktor yang sukar untuk dielakkan, inflasi. hooo, oklah, kenalah faham, ye. Tapi oklah, nak shopping buah, baju, semua ada kat area soto nih, memang cool. Perut kenyang.



Comments

Popular Posts