Nasi Lemak Bestari Sri Hartamas Boleh Buat Anda Pandai ?

Masa hari ahad lepas, aku datang bawak wife ada program bersama masak bersama Anis Nabilah, chef celebriti yang sangat kecil cute dan pandai masak. Oklah, tapi ini sebab entry nasi lemak, jadi nasi lemak lagi sedap. Sebab aku ingat sri hartamas ni tempat makan yang mahal-mahal, nasib baik ada mamak Bestari dekat Sri Hartamas.












Memang makan di sini, baguslah kalau anda rasa nak lepak kat sini, bolehlah makan di sini, sebab kedai lain memang ada yang jual minuman keras, beer, air rimau, dan macam-macam lagi. Oklah, tempat mamak ni, memang dekat sangat dengan young chef academy, hahaha. Oklah, nak cerita pasal nasi lemak dia pun gua tak pandai sangat, tapi oklah, takdalah nak kata sangat sedap, tapi boleh makan kalau anda duit, jadi, apapun, kalau nak makan area sri hartamas, cuba korang cari restoran nasi kanda bestari kat atas gambar tuh, hahah, so layan jelah gambar yang ada edit sampai nak muntah, huhuhuu.


Apapun kalau korang rasa makan nasi lemak ni bagus, gua rasa nak highlight balik pasal makan nasi lemak nih, jadi kenalah diet sikit, hehhe, jangan lupa baca entry lama gua pasal makan nasi ni, dulu, rajin gua tulis pasal diet, siap ambil qoute kevin zahri lagi, jadi baca entry ni, jangan tak baca, bunyi macam memaksa, tapi itulah, apa nak buat.


Comments

  1. Bismillah,

    best betul nasi lemak Bestari ni...boleh buat anda cerdik pandai...:)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts