Supplement Yang Perlu Ada Untuk Membina Otot

Salam sejahtera para pembaca, aku ni bukanlah kategori abang sado, itu semua rajin pergi gym, tapi aku ni rajin menulis depan komputer je, hehehe. OKlah, jom kita cerita sikit pasal supplement ni, semua orang tanya, nak bina otot power macam mana ? Macam mana nak jadi abam sado, huhuhu. Aku cerita jelah apa yang aku tahu.


cara bina otot


6 VITAMIN MEMBINA OTOT

Korang tentu dah baca entry sebelum ini, aku ada research sikit, pasal pembinaan otot. Memang korang mesti tahu benda ini. Sebabnya, kalau pergi gym, tapi tak layan protein powder ini, susah korang nak bersado, lagi lagi yang nak masuk pertandingan abam sado, badan mesti cun punya. So paling biasa korang mesti pernah dengan Whey Protein, dan lagi, so klik kat link , kalau nak tahu lebih.

KENAPA BINA OTOT ?

Orang yang betul-betul nak kurus, cara terbaik ialah bina otot, bukan bakar lemak. Hhahaha, ini bunyi macam pelik, tapi ye, otot yang bagus, meningkatkan metabolisme, barulah lemak boleh terbakar. Kiraan kalori ini memang sukar, sebabnya, ada yang diet, tapi otot yang lembik, lemak still ada, jadi kena refer pakar, dan ambil supplement yang betul, barulah jadi power.

SHAKLEE ADA JUAL PROTEIN TAK ?

Ada, shaklee punya tak sekuat yang lain, tapi protein dia pun bagus, sesuai yang betul-betul nak berat badan yang sihat, kalau kurus sangat pun bagus minum, kalau gemuk pun bagus minum, so kenalah cuba, ada 3 jenis perisa, dan memang sedap, lagi-lagi nak bersahur ini, bagus ambil time puasa, barulah otot terpelihara ok ?

Comments

Popular Posts