Cara Nak Dapat Kawan Ramai

Bangun pagi-pagi ini, malam ni layan pulak facebook, blog, biasalah, orang business online kerja time malam, update blog, automatik orang masuk melalui SEO, memang best kan ? Oklah, jom cerita lagi pasal cara nak dapat kawan ramai di facebook. Oklah, nak ceritanya mudah je.


kawan facebook ramai



Kawan Dari Sudut Facebook

Sebenarnya ramai kawan bagus, banyak je orang sekarang suka berkawan di media maya FB ini ciptaan Mark Zukerberg. hahahha. Tapi jangan tak tahu, ada yang suka, ada yang layan, ada yang suka mengurat dan ada juga yang menyampah, membaca luahan suami isteri bergaduh dan sebagainya, itu belum lagi masuk cerita politik malaysia dan dunia yang makin hari makin menipu.

Tapi korang semua janganlah add ramai kawan sangat, jadi jawabnya, kalau korang buat business, FB sekarang ni memang kurangkan newsfeed, kawal algoritma supaya korang sukar nak reach semua update korang , lagi-lagi siapa yang buat business. Silap-silap kena unfriend, almaklumlah, semua friend FB ini limited sampai 5000 je, tu yang ada yang sanggup buat dua-tiga akaun, tapi tak jadi juga.

Teknik Tambah LIKE FAN PAGE

Hahhaha, cara terbaik nak berniaga, nak rasa profesional ialah tambahlah LIKE Fb korang. macam-macam cara. Tapi nak ceritakan , kalau korang buat fan page, bagusnya ialah lebih profesional dan sesuai untuk berniaga, nak buat FbAds pun senang. Tapi takpa, kalau korang ada masalah nak tambah like, kat sini aku nak share sikit beberapa tools yang bagus untuk korang cari ramai kawan, dan LIKE page korang.

  1. Facebookmy - yang ni tools yang bagus, korang baca teknik ini korang boleh dapat semua LIKERS dari Malaysia, biasalah, kekadang tu ada je yang offer like, tapi bagi fb orang bulgaria, confirmlah tak beli barang.
  2. Samseng FACEBOOK - teknik samseng ni memang dasyat, korang cuba try tengok mana tahu boleh jadi samseng, tapi jangan sampai tertangkap oleh FB sudah, hahaha.
  3. Pakar Facebook Like - yang memang pakar, tak sampai 24 jam, korang boleh jana like masuk ke fan page korang, kan best ? hehhee.

So apa tunggu lagi, kalau korang nak betul betul nak dapat kawan ramai kat facebook, jom apply teknik extravaganza di atas, memang mantop dan supercool. Terbaik dari ladang. Jom kita beramal.

Comments

Popular Posts