Rahsia Murah Rezeki Abam Munzir

Rahsia sangat ke ? Sebenarnya, dalam banyak-banyak cerita sebelum ini, ada satu peristiwa di mana aku cilok template blog ijaramli.com, di mana abam munzir pun guna orang lain punya, tapi nampaknya, aku dah gunakan template tu untuk bikin blog dietdietsihat. Oklah, nampaknya terpaksa akur juga abam munzir dengan situasi itu.


senyum murah rezeki

Abam Munzir Kata Kena Senyum

Hahhaha, sebenarnya ada satu kekuatan disebalik blog ija ramli, itulah powernya senyuman maut Abam Munzir , aku crop dan buat poster dietdietsihat. Hooo, gila, nampaknya senyuman itu akan membuat gadis gadis akan lemah disisi abam munzir. Tapi aku rasa betul, kuasa senyuman itu, sungguh power, tak perlu kata apa-apa, ianya aura yang hebat. 

Jadi buat peniaga fb, tukar profile FB , twitter ke suatu senyuman, hahahha, memang terbaik tips abam munzir ini. Boleh tengok hasil kerja-kerja mereka di ireachHD, di vimeo.com. Power !!!!!





Comments

Popular Posts