Supplemen Untuk Kecederaan Otot

alhamdulillah, dah seminggu cabaran photo ini, nampaknya hari ini masuk tema black n white, sume rasa macam micheal jackson je, hehehe. Oklah, untuk tema kali ini, saya nak share sikit, satu benda yang korang nak tahu, iaitu poster black n white yang diambil dari lyna noh, nenek tua yang banyak sakti, yehaaa


supplemen untuk kecederaan otot


OTOT DAN SENDI

Banyak jugak saya dulu adalah rajin tulis pasal otot dan sendi. Memang sakit woo, kalau cedera otot, lagi lagi yang rajin main bola sepak, sukan lasak dan macam-macam sukanlah. Jadi bila bercerita bab sakit otot, suplemen otot, nak best ambil ESP atau Cinch, hooo, yes, tapi macam kat atas ini pun cadangan je. Oklah, nak lagi best, saya listkan beberapa artikel bagus yang korang boleh baca lagi.

  1. Suplemen bina otot
  2. Kelebihan ada otot
  3. Kenapa kena bina otot
  4. Tips sakit sendi
  5. Apa itu gout

Comments

Popular Posts