Cinch Shaklee Sarapan Best

Alhamdulillah, hari ini dah masuk day 3 photo challenge, thanks sekali lagi kepada Hernee GP, sebab adakan pertandingan cabaran paling cool. Oklah, hari ini kami nak cerita lagi pasal sarapan yang best, hahaha. Oklah, hari ini, jom kita ulang kaji sikit pasal sarapan best dengan Cinch Shake Shaklee. (sejak ada dietdietsihat, jarang dah cerita produk shaklee dalam ni)


sarapan terbaik


BEst ke Sarapan ?

hhahaha, ingat lagi tak tips diet dalam blog ni, cara nak bagus  diet  ialah kena SARAPAN, tak baguslah, so,  bagusnya bab sarapan ini, kalau sarapan barulah badan sedap sikit nak buat kerja pagi dan petang. Kevin Zahri kata adalah sangat pelik, orang yang nak diet, tak bersarapan, nanti jadi lebih teruk lagi diet mereka. Jom baca lagi tips diet kat sini. 

Cinch Shake Rendah Kalori

Hhahaha, bagus jugak cinch ni, rendah kalori, so sesuai  siapa nak diet, lagi lagi kalau sarapan, nak buat kerja berat lepas tu, bagus ambil cinch, sebab ada leucine, kasi protect muscle jangan lembik masa buat kerja atau pun workout. Oklah, janji time tulah nak membakar lemak dengan berkesan. Hooo, yes, lagi satu macam-macam perisa. Nak tahu perisanya, boleh refer sini.

Lawati Blog Diet Diet Sihat

Apapun, marilah kita bersama sama, kalau nak tips lagi, kita ke blog paling cool sekali, simple dimple, menarik tertarik. Hahhaah, kat sini banyak cerita kesihatan yang akan dikongsikan bersama anda. Semoga anda rasa sihat walafiyat sepanjang waktu masa dan ketika. Oklah, selamat bersarapan.

Comments

Popular Posts