Cikgu Amir Jutawan UPTREND ?

Hahhaah, tajuk dia lain dari dalam cabaran ? memang kalau korang tak tahu, dalam banyak-banyak cikgu yang paling best, tentu sekali kawan kami cakap, cikgu Amir paling best masa sekolah menengah. Masa tu kami form 4 dan form 5, cikgu Amir memperkenalkan lukisan kejuruteraan di sekolah, memang layan, lepas tu, senyap sedikit, tanya member rupanya cikgu Amir dah jadi JUTAWAN UPTREND 


jutawan uptrend



Kami budak STE 

Masa cikgu Amir jadi guru kelas, memang best, masa kami belajar Lukisan Kejuruteraan, masatulah cikgu Amir dah buka mata kitorang tentang dunia engineering, cerita pasal kereta dan macam-macam lagi. Tapi masa tu dia ajar memang terbaik, tapi yang tak best tu, dia memang garang, nasib baik tak kena karatedo, hahaha, tapi ini semua cerita zaman sekolah, memang diakui Cikgu Amir antara yang terbaik masa tuh.

Jutawan UPTREND

Hahaha, lepas tu aku senyap, aku lari bawak diri pergi UTM skudai. Tanya kawan-kawan, weih cikgu Amir mana ? Member aku terus je jawab, "weih faiz ko tak tahu ke Cikgu Amir dah JADI JUTAWAN ?" pergh, aku type je cikgu Amir, rupanya berlambak video dia kat internet, semua orang dok cari dia nak jadi jutawan. Tapi masa tu zaman Uptrend lah. Sekarang ni aku tak tahulah dia buat apa, aku tengok cikguamir.com tu pun, macam takda update, dah jadi investor. Hahaah, memang dasyat, sampai member aku tu tak puas hati jugaklah, cikgu Amir dulu bukan yang sekarang, hahaha.

Comments

Post a Comment

Popular Posts