Siapa Sebenarnya KuWan dan Jamil ?

Hahhaha, masa aku pergi US haritu, aku dah berkenalan dengan geng geng Shaklee SP, sungai petani mari, hooo, barulah faham, diorang ni geng geng Mak Jemmah. Yang hebatnya dua dua dah jadi master. hebat hebat. Hahha, entry mengarut nih khas buat yang nak kenal diorang ni




  1. Budak dua orang ni kat US berkepit kepit, hahahha, sampai balik malaysia, sebab berpegang kepada ikrar 1 SP !!! nasib baik tak dituduh LGBT
  2. Naik master sama sama, mak naik anak naik, kuwan anak jamil dan jamil anak Master Lizal. Master lizal ialah suami Mak Jemah Penjual Vitamin
  3. Bini diorang jenis 24 jam tak tidur, bila tah diorang tidur pun aku tak tahu, sebab asyik kat notification iklan bini diorang je yang keluar (pakai application je)
  4. Geng Coach 2 yang cool, bakal adik ipar darren, pemandu pelancong berbangsa cina yang mengaku diri dah tua, padahal muka awet muda
  5. Baik hati, peramah dan periang (yang ni kuwan tu suruh tulis)
  6. Keturunan raja-raja jugak diorang ni,
  7. Itu jelah yang aku tahu, hahahha, katanya dulu budak budak ni bekas anggota POLIS, yeke ?
  8. Nampak macam muda, tapi bila aku tanya umur dah 43 tahun, rupanya makan Shaklee, yehaaa.
  9. Makanan yang paling enak yang diorang pernah makan ialah SAYUR KOBIS di San Francisco

Comments

Popular Posts