Kotak Plastik Untuk Orang Malas ?

Alhamdulillah harini dah masuk hari ke-4 cabaran 30 hari blogging, oklah harini saya nak share rahsia orang simple minded, iaitu gunaka kotak plastik atau dinamakan storage BOX . Tahutak saya suka sangat guna storage box ni, mudahkan kerja , 


kotak plastik kemas rumah

1. Simpan barang yang jarang guna , yang selalu guna je letak dlm almari utama

2. Mudah kemas barang kanak kanak macam toys dan alat tulis dan buku kartun frozen

3. Simpan barang pos macam plastik, bubble wrap dan plastik shaklee yang ambil banyak banyak kat HQ 

4. Simpan pun senang, bawah tangga, bawah meja, takpun bilik khas di raja.

5. Pelbagai warna, hijua ada biru ada merah ada hitam ada.

6. Memang best, ada masa sort balik,dan buang yang mana tak nak

Comments

  1. Hat storage tu sue guna simpan bj ank2. Beli saiz yg plg besar.

    Toys ank2 guna bakul baju beli saiz yg plg besar. Senang nk campak semua toys dlm tu.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts