Cara Mudah Nak Cantik

Hahahha, cabaran hari kedua belas ni memang tak kena sangat dengan orang lelaki. eh, yeke. Hahha, jangan salah anggap, sekarang ni ramai lelaki lebih menjaga kecantikan dalaman dan luaran dari kaum wanita itu sendiri. Hoo, itulah kena tanya orang yang metrosexual. Lagi lagi artis pun, nak tahu juga cara mudah dan cepat nak cantik cun melecun. Tapi takpalah, jom tengok rangkuman kecantikan yang saya pernah buat sebelum ni 


cara mudah nak cantik


Kenapa Kolagen Special sangat ?

Kolagen ni memang sangat special, dia ni yang buat kulit kita semua jadi lembab cantik dan suci murni. Kalau korang rajin baca blog aku nih, cuba fahamkan kenapa kolagen penting pada badan kita. Hahhaha, sebabnya senang je, cuba tanya kepada anda, apa fungsi kolagen yang masuk dalam badan nih. Boleh refer artikel lama saya.

Minum Air ?

Hahahha, ada satu artikel di internet sana kata kalau badan cukup air, kulit boleh jadi cantik semula, jadi lembab, dan berseri. Jadi kenalah minum air masak ye. Tapi sebab bab air ni sangat penting, tu saya ada bagi sikit tips minum air kat malaysia nih, ada yang bagus dan ada yang tak bagus.

Buah Dada Besar tu Cantik ke ?

Hahahha, ini ada tips baik punya, dah lama dah tak tulis tips macam ini. Tapi takpa, buat yang betul betul nak dapatkan tips ni, macam biasa, baca balik entry lama . Ulang kaji dan fahamkan. Jangan salah strategi, silap-silap boleh meletup !!!

Perluke Jadi Seksi ?

Satu lagi persoalan seksi yang gua tulis, saja nak uji minda. Hahahha, seksi ni memang bahaya sebenarnya, istilah seksi ni ada kena mengena dengan kecantikan, tapi secara hebatnya, macam macam benda orang kaitkan dengan seksi, termasuklah cerita buah dada di atas . Tapi kalau pemandu teksi yang seksi nak buat apa ? Hooo, parah kita !!!

Testimonial PELIK ?

hjooo pelik sungguh produk yang ni, boleh je buat kulit jadi cantik. Betulke ? oklah nak tahu betul ke tak betul, baca entry di atas, ulang balik kelebihan produk , mesti korang pun faham kenapa boleh jadi macam tu sekali. Hooo, memang super duper power.

5 Langkah Penjagaan Kulit

Oklah sebelum nak tutup entry dan cabaran tips kecantikan, ni saya nak share semua entry copy paste saya yang dah lama, masa ni ada domain faizsaaid.com, tapi macam mana silap, habis tak boleh beli domain. Kena fikit kenapa kita perlu buat. !!!!

Comments

Popular Posts