Business MATI LEVEL

Alhamdulilah, semalam, adalah weekend paling penat, paling gerun,paling cun,paling paling paling, terpaling sebab penat sangat . Dari siang sampai ke malam, saya kejar sana sini, bajet nak kemas rumah je, lepas tuh, saya dapat panggilan misteri lagi. Hahhaha, oklah, ada benda nak cerita, tapi malas nak cerita panjang lebar, yang tu boleh refer ke Diet Diet Sihat. 


semua orang macam terngaga ?

Panggilan HAJI !!!

Hahaha, sebenarnya pagi tu aku nak kemas rumah, sebelum nak bertolak ke kelas Master Norita dan Naquib Shaklee 3R, hahahah, tapi macam biasa, Allah nak bagi rezeki, Allah bukakan hati Haji Roslan, call aku, tanya kat mana, lepas tu aku pun terbuka hati, ajak anak-anak semua siap, kita pergi Merdeka Coaching. Hahaha, so macam biasa, aku buat kerja aku, iaitu menangkap gambar. Tapi oklah , rezeki hari ini, aku cakap dengan diorang pengalaman pergi US, hahaha, dengan t-shirt ASB, yang mantap itu.

MATI LEVEL !!!

Satu istilah baru, Alhamdulillah, suatu panggilan yang saya jawab, dan pagi semalam, saya sedar, kebanyakkan business, kebanyakkan orang buat business MATI LEVEL, sebab tu business mereka tak bertahan. Saya nampak, benda ni bukan orang buat Shaklee je, tapi boleh kata semua orang yang biasa -biasa, semuanya buat business MATI LEVEL nih, sebab tu diorang tak boleh survive.


Apa Nak BUAT SEKARANG ?

Bila saya dengar sendiri penerangan MATI LEVEL ni, baru saya faham, kenapa otai-otai business boleh bertahan dan survive, dan berkembang dalam perniagaan masing-masing, so siapa yang berminat nak tahu lebih lanjut lagi, boleh terus hubungi saya . Saya tak makan orang punya, hehehe. Oklah, sekian sahaja untuk first part weekend saya kali ini. Nanti sambung balik !!!




Comments

Popular Posts