Adik Ipar Bertunang

Alhamdulillah, semalam dah selesai majlis pertunangan adik  ipar Ainil Farhana dengan pilihannya orang nogri sembila Ezuwan atau KE. Oklah, majlis semalam berjalan dengan lancar, tiada apa yang cedera,cuma cuaca panas sahaja. Yang lain semua ok, memang cemerlang gemilang dan terbilang


Camerawoman yang Cool !!!

Hahhaha, apapun, semalam ada satu camerawoman yang paling power, aku rasa dia memang pandai matematik macam macam formula dia buat, memang power super power, cara dia kira memang  cool dan gaya dan camera dia punbiasa je, tapi semangat dia membara, itu yang pakcik suka tuh.

Makan Oklah

Hahha, bab makan ini oklah, order kat Zai gemilang tu dulu sedap buat kari, tapi ayam rempah ini macam out sikit, tapi sedap juga daging masak lemak. Oklah, nak makan nih, lepas makan kenalah ambil lecithin shaklee nih,hahah.

Kenduri Bulan 12

Hahhaha, oklah nanti khabarnya kenduri bulan 12, memang buat kat Jitra, itupun kalau ayah dah betul-betul sembuh, oklah, nanti kenalah standby, nanti kena bawak kereta civic kasi servis baik punya, hehehe, takpa nanti nak raya nih, kena panggil alif cfbm nih tolong bikin kereta aku, hehehe.


Comments

Popular Posts