Kembara ASB ke Kota Kinabalu

Alhamdulillah, dengan plan asal 24 hrbln tu hanya team tuan fahmy, tapi akhirnha Masta Zainul nak bikin kembara ASB episod 3 ke Kota Kinabalu. Alhamdulillah, nampaknya kali ini lebih menarik, walaupun tak sempat nak round satu semenanjung, tapi Kembara 2014 diteruskan ke kepulauan borneo. Memang best. Jom baca lagi sejarah Kembara ASB 2014.

Kembara ASB 1.0 SHAH ALAM
Pada mulanya projek kelas blog ini adalah rancangan Naja, mungkin kami ni rajin nak buat kelas blog. Alhamdulillah, dengan perancangam AK yang ajak Naja buat kelas, kami malam tuh terus berbincang pasal kelas. Jadinya kami nak bikin gempak dengan menyatakan nama ini ialah Kembara ASB , so tak sangka Kembara ASB dah sampai episod 3, lepas raya insyaallah kami nak pusing Malaysia, nak jumpa dan berkenalan dengan geng geng ASB dan juga keluarga ireach yang lain.  Episod pertama diadakan di Shah Alam, dengan Master Kamarudin Suarez menjadi pembuka kepada satu segmen yang dikenali sebagai Master Cinta. Perkongsian hebat dari suami Lydzar 3S ini menjadi slot penting dalam kelas Gila Gila Blog.

Kembara ASB 2.0 IPOH
Atas dasar nak melawat tempat Hazli OTW, kami terus ke Ipoh, kali ini pusat tuisyen Ikhwan di Taman Botanic Simpang pulai. Alhamdulillah, kali ini Masta Z dan aweknya Lyna Noh turun . Kali ini Masta Z sempat membuka jurus ninja blogging yang sangat bermanfaat. Alhamdulillah, Masta Z terus bersemangat nak adakan kelas Advanced Blogging khas untuk iReach member yang betul betul komited dengan blogging. Sharing Master Cinta kali ini disampaikan oleh Master Apeh Dolah, memang terbaik dengan loghat perak yang memang memberikan semangat, sampai saya pun layan video Apeh Dolah banyak kali.

Kembara ASB 3.0 KOTA KINABALU
Hasil makan makan dengan Masta Z, dan tuan pengerusi Fahmy Shuhaimi, mereka bercita cita nak buat Kembara ASB kali ini di Kota Kinabalu. Memanf best sebab Masta Z, Que dan saya sekali akan bermusafir satu hari dan balik hari. Hooo memang akan merasa jugak, pertama kali nak pergi sabah balik hari, tiket pun dah tempah dan akan menjejakkan kakiku di KLIA 2. Alhamdulillah, kali ini Masta Z akan mengeluarkan lagi jurus jurus penting untuk para SID dibawah group ireach.

Berminat Nak Join Kembara Kami ?
Jika anda berminat nak join team kembara kami, apa kata mendaftar keahlian shaklee di bawah saya, hanya rm 65, dan anda boleh menyertai kelas Kembara ASB. Kelas gila gila blog ini bukan seperti kelas biasa yang perlu bayar beratus ratus. Kalau anda betul betul nak berjaya, nak belajar skill survival, nak besarkan network anda, sertai kami sekarang

Sms Kembara ke 0163944294


Comments

Popular Posts