Cara Nak Dapat Gambar Banyak Like Facebook

Macam macam cara sekarang ni, semua nya nak gambar diorang nak like banyak di facebook, adui, ada yang tuh aku tengok ramai je like gambar dia. Ada yang tu, letak gambar tah hapa hapa pun, ada jugak yang like, ada yang tu aku tengok, takda orang like, yang like pun sebab tertekan like. hahahha. Oklah, aku nak share jugaklah orang trend sekarang nih nak like banyak




Awek Cun Banyak Like Tak ?

Antara yang menjadi topik perbualan hangat ialah, awek cun nih, ramai tak like ? Hhaha, yang ni aku tak jaminlah, tapi biasanya ramai je like muka cunz, tudung, body mantap sikit, duckface , dan macam macam teknik seksi nampak lurah, ada je yang like. Hahhaah, ini teknik terbaik nak dapat like banyak di facebook.

Masuk Pertandingan

Ada pulak dalam facebook nih, orang guna buat contest, sapa dapat banyak like, akan terus menang piala pusingan, ada yang dapat bercuti dan sebagainya, ni kawan aku ada cakap dulu, wife dia dapat banyak like terus dapat tiket bercuti ke jakarta dan sebagainya. Oklah, ada yang tu, sanggup tuh, suruh rakan rakan saudara mara like, merayu dalam fb, pm sorang sorang dan sebagainya.


Gambar TROLL

Hhahah, paling power tentu sekali gambar troll terbaik, yang ni ramai pandai buat, paling gile aku suka troll sukan star, bahabye memang tahap gilalah. Sebab game bola nih ramai je yang troll. Ada yang lagi satu aku suka ialah KJ tweet balik gambar orang troll kat dia. Itu baru cool, barulah orang nak like.

Gambar Berkualiti

Apapun letaklah gambar yang ada kualiti, bukan sahaja gambar itu jelas, tapi makna di sebalik gambar tuh, ramai yang dapat manfaat. Itu lagi bagus, tak perlu banyak like pun takpa, janji ianya cukup memberi pengajaran dan pembelajaran dan penyedihan, boleh kata, satu gambar yang baik, membuatkan ramai insaf tengok gambar tuh


Comments

Popular Posts