Cara Dapatkan Banyak Like Di Page Facebook

Macam macam teknik sekarang orang nak dapat like dan sebagainnya, ada yang guna aplikasi, dan macam macam lagi. Ada yang main buat like, dia dah artis, dia memang cepat je dapat like dan sebagainya. Jadi, sekarang ni, orang kata kalau banyak like memang best dekat page facebook. Oklah untuk kita nak tahu lebih lanjut lagi. jomlah baca artikel yang akan dikarang oleh aku kat bawah nih









Cerita Lama Lama Dulu

Oklah, dulu aku ada buat entry macam nih, dan entry nih memang teknik SEO aku memang power gila dulu, sebab masa tu tak banyak pantang larang dalam facebook. Masa itu aku punya domain power gila, tapi itulah sebab domain tak renew, mampus terus habis semua link jatuh. Macam kena denda pulak aku. jadi aku nak kena pulu balik nih, Oklah, tapi kalau tengok tips lama lama aku nih, korang boleh baca balik di sini.


Update Terkini

Oklah,korang semua, jangan lupa baca blog abam Firdaus Azizi, dia ni memang power bab marketing facebook, katanya aku baca dari blog dia, Mark Zukerberg dah mula pandai, sebab dia tak mahu orang guna software mengarut  untuk hack facebook dia, jadi banyak jugak pantang larang yang dia buat, antaranya ialah dia kata hanya iklan sahaja yang dibenarkan untuk dapatkan like. Biasalah, abam fb ni mesti nak buat duit jugak. Jadi itu pasal lah aku lari bikin blog balik betul betul.

Facebook Melihat "Engagement" 

Sekarang ni facebook pun dah pandai, dia tahu ramai buat software like banyak banyak. Tapi yang dia nak tengok, dari banyak like tuh, berapa ramai yang betul betul engage dengan entry atau update dari sosial page tuh. Itulah pasal,  dulu aku banyak like senang je. Sekarang ni dia nak tengok Talk About This, itu yang payah tuh.


Nasihat Aku

Nasihat dari seorang blogger yang ramai awek suka nih, kenalah faham fahamkan, bahawa nasihat dari abam firdaus pun, kita jangan tinggalkan facebook terus, tapi kena layan juga. Ada je teknik free yang bagus untuk kita pelajari. Teknik free ni pun, semua orang boleh buat




Comments

Popular Posts