Berkahirnya Sports Planet Seksyen 16 Shah Alam

Akhirnya gua turun juga main futsal setrlah sekian lama badan besar meboyot ni. Atas dasar member kamarudin mahad yang ajak sekali main, walaupun masa ni kami dan isteri isteri sibuk closing bershaklee shaklee .

Apapun semalam firat dan last aku main dekat Sport Planet Shah Alam. Tak sangka lak semalam hari last, katanya tempat nak dirobohkan, abang futsal mungkin nak cari tempat lain yang lebih selesa.

Apapun semalam Din bawak anak anak, kasi can lydzar kedasi 3S nak closing. Hok jadi semalam sempat jugak legacy rich family nih. Hooo, memang terbaik. Apapun semalam badan gua dah berpeluh peluh. Hehe oklah jom tgk gambor semalam.

Comments

Popular Posts